• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

Camping Zeevangshoeve

Slapen met het kabbelende water van het IJsselmeer op de achtergrond…dat doe je bij  camping de Zeevangshoeve in Edam!

Camping Zeevangshoeve in het kort:

  • Mooie ligging aan de dijk en met vrij uitzicht over de weilanden
  • Leuk voor kinderen: speeltuin, meekijken met de boer en veel kleinvee aanwezig
  • Amsterdam is vanuit Edam goed met openbaar vervoer te bereiken
  • Edam is een historisch dorp en Laag Holland is prachtig om te fietsen en wandelen
  • Leuke huuraccommodatie aanwezig

camping zeevangshoeve

Camping Edam

De Zeevangshoeve is een kleine camping naast een boerenbedrijf. Alles is keurig aangelegd en ruim opgezet. Je kunt jouw kampeermiddel plaatsen op ruime plekken van zo’n 100 tot 120 m2. Dat is wel heel prettig. Voor campers zijn er speciale plekken met gras en verharde delen. Je kijkt direct uit op de dijk, waar achter je het IJsselmeer al kunt horen. Zoals je van een boerencamping mag verwachten is de Zeevangshoeve erg leuk voor kinderen. Zij kunnen meekijken met de boer in de stal, er zijn geiten buiten en voldoende speeltoestellen.

De ligging van de Zeevangshoeve is erg goed: ongeveer 1 kilometer van het historische centrum van Edam verwijderd. Vanaf de camping maak je dus prachtige wandelingen, maar er zijn ook veel fietstochten mogelijk. Laag Holland heeft veel te bieden: Volendam is een bezoekje waard, maar voor een authentiekere sfeer ga je naar Edam, Monnickendam of Oosthuizen.

boerencamping noord holland

Camping bij Amsterdam

Veel bezoekers van de Zeevangshoeve combineren hun verblijf met een bezoek aan Amsterdam. Vanuit Edam bereik je via een prima busverbinding in ongeveer 30 minuten het centrum van Amsterdam.

Accommodaties en faciliteiten

Op de Zeevangshoeve kunt u verblijven met tent, caravan, vouwwagen en camper. Ook zijn er huuraccommodaties: de Mobihut voor 4 personen. Ook leuk: de schuur met leeshoek. Daar kunt u lekker een kopje koffie zetten en rustig de krant lezen. Misschien ontmoet u hier een van je medekampeerders!

camping old holland

Sanitair

De Zeevangshoeve heeft een ruim en modern sanitairgebouw met voldoende douches en toiletten. Ook afwassen kunt u in dit gebouw overdekt doen. Een familiedouche en babybadje zijn aanwezig. Ook fijn: je hebt geen douchemuntjes nodig want gebruik van het sanitair is inbegrepen.

Ontdek deze mooie regio vanaf de camping, reserveren is aan te raden!

camping edam

Alle locaties