• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

Proeven, doen en slapen: daar gaat I love Noord-Holland over. Historische dorpjes, weilanden, molens maar ook de leukste restaurants en bijzondere B&B’s: Noord-Holland is zó veelzijdig! Ik woon er al mijn hele leven en ken veel mooie, nog onontdekte, plekken. Want er is zoveel méér dan de Zaanse Schans en Volendam! De liefde voor mijn provincie wil ik graag delen.

Geniet van de mooiste provincie, te voet, op de fiets, vanaf het water, maar vooral: geniet met elkaar!

Over mij

Ik ben Karin Horstman en ik woon in Purmerend. Ik ben opgegroeid in Landsmeer, een dorp naast Amsterdam. Van het dorpse leven dook ik daarna het Amsterdamse wereldje in. Tegenwoordig woon in met plezier in Purmerend. Ik ben veel buiten te vinden en ken veel leuke adresjes. Tijd om ze met jou te delen! Schrijven, foto’s en marketing zijn mijn ‘ding’. Misschien heb je wel eens gehoord van I love kamperen, dat is ook van mij!

Samenwerken

Heb je een leuke locatie of een evenement te delen? I love Noord-Holland helpt je graag om meer bezoekers naar jouw plek te krijgen. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld:

  • Vermelding op de site
  • Een persoonlijke blog, waarbij ik langskom op jouw locatie en hier foto’s (evt video) en natuurlijk een uitgebreid artikel voor maak
  • Met die review krijg je natuurlijk aandacht op social media
  • We maken zelf foto’s, die je in overleg ook voor je eigen kanalen kunt gebruiken
  • Ik heb veel ervaring met content maken, seo, social media, branding en communities (voor I love kamperen en veel klanten!). Het allerleukste vind ik om samen met jou te kijken hoe we marketing voor jouw locatie kunnen inzetten.
  • Wil jij SAMENwerken? Mail even naar info@ilovenoordholland.nl dan leg ik je de mogelijkheden graag uit!

Gastbloggers welkom

Heb jij supertips uit Noord-Holland en wil je af en toe een artikel schrijven? Super! Ik ben op zoek naar mensen die net als ik heel enthousiast zijn over onze provincie en die graag hun tips delen. Waar haal jij het lekkerste ijs en de fijnste koffie? Waar wandel je graag en wat doe je met de kinderen in het weekend? Ik deel het graag op mijn site, neem even contact op (DM via Instagram of een mail is prima!) dan praten we verder.

 

 

Alle locaties