• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

La Storia Neck

Écht goede pizza en pasta en Italiaanse specialiteiten uit de keuken Emilio Uva: welkom bij La Storia in Neck!

La Storia Neck in het kort:

  • Verse pizza, pasta en Italiaanse specialiteiten om je vingers bij op te eten
  • Al jaren in bezit van de Bib Gourmand, de toegangelijke versie van de Michelin sterren
  • Kies voor een verrassingsmenu ‘Cagliari’ en geniet in stijl!
  • Langs de bekende dijk in Neck
  • Kinderen zijn heel welkom om lekker mee te eten

pizzeria neck

Italiaanse specialiteiten

La Storia is meer dan een pizzeria: de pizza’s zijn er vers en bijzonder, maar de menukaart is zo divers dat het gewoon geen juiste benaming is. Je krijgt echt verse Italiaanse specialiteiten op je bord: pasta met truffel of eekhoorntjesbrood of verse vis, kies maar! De voor- en nagerechten zijn erg bekend: zo kun je kiezen voor een plank met diverse kleine hapjes. Van vitello tonato tot verse mozzarella en van gecaramelliseerde ananas tot huisgemaakte tiramisu. Kun je niet kiezen? Ga dan voor één van de driegangen verrassingsmenu’s, zodat de chef zijn specialiteiten aan je laat zien.

la storia neck

Bib Gourmand

Het menu ‘Cagliari’ is al meerdere jaren achter elkaar onderscheiden met de Bib Gourmand. Dit is een onderscheiding van Michelin voor restaurants die een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding hebben. De ‘Bib’ maakt lekker en luxe eten bereikbaar en dar is ook wel wat je terug ziet bij La Storia. Emilio Uva is de chef en bedenkt samen met zijn team bijzondere gerechten. Dat leerde hij van zijn vader Mario Uva van het bekende restaurant Mario in Neck, dat naast La Storia ligt.

Wel even reserveren

La Storia is erg populair en reserveren in zeker in het weekend wel aan te raden. Je kunt er terecht in twee zittingen: vanaf 17.00 uur tot 19.45 uur of vanaf 20.00 uur. In de zomer is er een sfeervolle binnentuin, waar je kunt dineren onder de druiven. Ook voor de lunch of een kopje koffie met taart tijdens een fietstocht is La Storia geopend!

 

Alle locaties