• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

Rozemeijer Purmerend

Even bijkletsen op de bank, werken met WiFi of ’s avonds een simpele gezonde maaltijd: dat kan bij Rozemeijer Purmerend!

Over Rozemeijer Purmerend

  • Sfeervol ingericht restaurant aan de gezellige Padjedijk
  • Begin de dag met koffie of gezonde yoghurt en shakes
  • Uitgebreide lunchkaart
  • Ook ’s avonds open, check het weekmenu
  • Elke maand een leuk evenement (Mario Kart avond, iemand?)

Op de hoek van de bekende Padjedijk in Purmerend zit Rozemeijer: een gezellig plekje waar de kaarsjes al voor je branden als je binnenkomt. Maak het je gemakkelijk in de zithoek met loungebank (boeken en fijne magazines liggen op je te wachten) of schuif even aan de lange tafel. Dat is ook een prima tijdelijke werkplek voor ZZP’ers, want de wifi is gratis en je hebt de ruimte. Verse bloemen op tafel en mooie planten tussen de tafels: het is er echt sfeervol vind ik.

rozemeijer purmerend

rozemeijer purmerend restaurant padjedijk
Prima plek om te lezen of even te werken!

Nutellataart, burgers en stoofvlees

Zo rond koffietijd opent Rozemeijer en dan begin je met cappuccino óf een lekker ontbijtje met griekse yoghurt en granola. Ik zag dat ze soms versgebakken Nutellataart hebben, tja zeg maar eens nee…. Overdag kun je verschillende broodjes, tosti’s, burgers (met huisgemaakte friet) en salades bestellen. Ook in de avond kun je terecht tot een uur of negen: check het weekmenu voor afwisselende gerechten zoals stoofvlees, falafelburger of een stamppotje.

restaurant padjedijk
Ga lekker zitten en kijk naar de winkelende mensen of lees eens in alle rust een magazine: ik hou er van.
koffietent purmerend
Genoeg te kiezen

Spelletjeskast en hitjesbingo

Ik vind Rozemeijer echt zo’n plekje waar je met vrienden afspreekt en een bordspelletje speelt. Dat is toch gezellig?! Ze hebben een fijne spelletjeskast waar altijd wel iets voor je bij staat. Elke maand organiseren ze een thema-avond: bijvoorbeeld kaasfondueavond of mosselfeest. Alweer een tijdje geleden kwam ik de Mario Kartavond tegen, ik zie dat dus helemaal voor me 🙂 Eens per jaar is er hitjesbingo, een avond waarbij de hele zaak af-ge-la-den vol zit dus altijd een groot succes!

rozemeijer purmerend

Je vindt Rozemeijer tegenover het Slotplein op de hoek van de Padjedijk. Parkeren kan op de verschillende parkeerplaatsen in de buurt. Wandel na je bezoek even door het fijne historische centrum van Purmerend, bezoek de VVV voor meer informatie over de stad en ga natuurlijk ook even kijken op de bekende Koemarkt.

Alle locaties