• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

Ootje Konkel pannenkoekenrestaurant

Pannenkoeken eten aan het water en de kinderen vermaken zich in de speelhoek: dat kan bij Ootje Konkel in Scharwoude!

Ootje Konkel in het kort:

  • Pannenkoeken én andere lekkere gerechten
  • Fijn terras aan het water
  • Heel geschikt voor kinderen (maar ook leuk voor volwassenen)
  • Ook voor kop koffie of lunch

Pannenkoekenrestaurant Scharwoude

Ken je dat: je wilt uit eten en de kinderen gaan ook mee. Je wilt dat ze zich vermaken, maar ondertussen wil je zelf ook nog gezellig zitten zonder in een krijspaleis te belanden. Dan is Ootje Konkel in Scharwoude mijn aanrader! Dit restaurant ligt aan de dijk bij het IJsselmeer. Lekker rustig en in de zomer kun je ook fijn aan de achterzijde op het terras zitten (aan het water). De menukaart is divers: uiteraard veel soorten pannenkoeken, maar ook spare ribs, salade of een lekker sateetje. Hou wel plek over voor een toetje….

ootje konkel pannenkoekenrestaurant 01

Kindvriendelijk restaurant

In het restaurant is een ruime speelhoek voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Poppen, spelletjes, er is voor de kleintjes van alles te doen en je houdt aardig zicht op ze vanaf de meeste tafels. Zo kun je zelf ook nog even rustig eten, wel zo fijn. Voor kinderen zijn er natuurlijk kindermenu’s en die zijn extra feestelijk. Zo kunnen ze hun eigen pannenkoeken versieren en er zijn kleurplaten en spelletjes op de placemats. Mijn kinderen kijken stiekem altijd uit naar het vertrek: dan mogen ze een kadootje (van Ootje 😉 ) uitzoeken bij de speelgoedkast!

ootje konkel
Lekker spelen in de speelhoek!

Lunchen en feestjes

Langs de dijk bij het IJsselmeerdijk kun je natuurlijk goed fietsen en wandelen. Ootje Konkel is dan een leuke tussenstop voor een kop koffie of een lekker broodje. Voor een feestje kun je hier ook terecht: ze organiseren partijen tot zo’n 100 personen. Heb je al zin om te gaan? Check dan hier de menukaart. Wel even reserveren!

ootje konkel pannenkoekenrestaurant 04

Alle locaties