• Wat wil je doen?

 • Met wie?

 • Waar?

Winactie: dagje in een 2CV

Dakje open, wind door de haren en genieten van de lente! In een 2CV beleef je pas echt het voorjaar. Ik kan het weten: jaren reed ik in een roze ‘eendje’ en wat hebben we samen een lol gehad. Zodra het zonnetje een beetje schijnt rolde ik het dakje open, heerlijk! Ik gun die beleving aan iedereen, daarom heb ik samen met Ducktrail een leuke winactie bedacht: win een dagje tulpenroute in een 2CV. Lees hier hoe je mee doet!

winactie tulpenroute ducktrail

Tulpenroute in de Beemster

Ducktrail organiseert dit jaar voor het eerst de tulpenroute in Noord-Holland. Daarbij haal je een 2CV in Wormer en je krijgt een routesuggestie die je naar authentieke dorpen, fijne terrasjes รฉn de tulpenvelden brengt. Je bent vrij om te bepalen waar jij wilt stoppen: de Beemster heeft zoveel mooie plekjes… Zoย  kun je bijvoorbeeld naar De Rijp, Middenbeemster of Spijkerboor gaan. Lekker toeren in bijzonder werelderfgoed! Onderweg kun je overal langs de weg streekproducten kopen of ergens een lekker ijsje… het is echt een leuke dag.

Winactie 2CV rijden

Als je de winnaar bent, mag je een dag gebruik maken van een 2CV. De tulpenroute is het leukst tussen half april en eind mei. De voorwaarden voor de winactie:

 • Like de Facebookpagina en laat daar een berichtje achter waarom je mee wil doen, OF
 • Volg op Instagram en laat daar je reactie achter!
 • Dubbel kans: schrijf je even in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina)
 • De exacte datum van jouw dagje uitz is op basis van beschikbaarheid bij Ducktrail, ik breng jullie in contact
 • De 2CV haal je op in Wormer, de dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 • In een eend kunnen maximaal 4 personen plaatsnemen (kinderen kunnen ook mee)
 • Stops onderweg zijn optioneel en voor eigen kosten
 • De winnaar wordt 5 april bekend gemaaktHier lees je meer over Ducktrail. Succes met je deelname!

tulpen beemster

7 responses to “Winactie: dagje in een 2CV

 1. Wat een SUPER leuke actie zeg!
  Ieder jaar zoeken we, als echte Noord Hollander toch de bollenvelden weer op.
  Blijft een prachtig gezicht en op en TOP genieten!
  Zou helemaal te leuk zijn om dit met een “duck” te mogen doen.
  Ik lig nu al in een deuk, ga spontaan zo een bossie tulpen kopen..๐ŸŒท๐Ÿ˜‚๐Ÿ€

 2. Wat zou het leuk zijn om dit uitje te winnen en daarmee mijn vriend te verrassen. Hij heeft sinds kort een nieuwe hobby fotograferen. Zelf heb ik vroeger altijd in een lelijk eendje willen rijden maar dat is helaas niet gelukt. Het lijkt me geweldig als ik achter het stuur kan zitten en dat hij de mooie bloemenvelden kan fotograferen om zo prachtige foto’s te maken van mijn lievelingsbloem de tulp en dat dan ook nog eens te doen in onze mooie provincie Noord-Holland.๐Ÿ€โ˜€๏ธโš˜

 3. Super gave uitjes
  Rijden en hobbelen in een eend dak open en go….Super gaaf!

 4. Super leuk zo’n actie ik zie ons wel gaan in zo’n autootje ๐Ÿ™‚๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒน en bij al die mooie bloemen ๐Ÿ˜ƒ๐ŸŒป๐ŸŒž echt het voorjaar beleven ๐ŸŒž

 5. Oh wat een een heerlijke actie! Mijn lieve vriendin (die in Thailand woont) komt volgende maand een paar weken naar Nederland dus even lekker genieten van de Hollandse kneuterigheid samen op deze manier zal wel echt te gek zijn!

Comments are closed.
Alle locaties