• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

Camping Geversduin

Kamperen in het duingebied bij Castricum: dat doe je bij Camping Geversduin!

Camping Geversduin in het kort:

  • Dicht bij strand en leuke dorpen
  • Natuurgericht kamperen
  • Speels ingerichte kampeerplaatsen
  • Bijzondere huuraccommodaties
  • De hond mag gezellig mee!

camping geversduin

Kamperen in het duingebied

Camping Geversduin ligt in het Noord-Hollands Duinreservaat, een van de grootste natuurgebieden in Nederland. In de directe omgeving van de camping vind je duinen, strand en bossen en die afwisseling maakt het tot een bijzondere omgeving. De camping is gebouwd met veel respect voor de natuur. Zo kampeer je gezellig tussen de bomen en is bijna geen enkele plek hetzelfde. In het duinreservaat leven veel verschillende dieren, die je vanaf de camping kunt zien. Zo kwamen wij vlak naast onze caravan een Schotse Hooglander tegen, leuk! Je kunt op de camping terecht met camper, caravan en tent. Er zijn velden met én zonder elektriciteit.

camping noord holland

Bijzondere accommodaties

Een Hobbithuisje, wel eens van gehoord? Geversduin heeft veel aandacht besteed aan de huuraccommodaties. De Hobbitwoning is een gezellig begroeid rond huisje, alsof je in de Lord of the Rings beland bent. Maar ook de strandhuisjes zijn echt in thema ingericht. Ook zijn er groentehuisjes met een grote moestuin rondom. Natuurlijk mag je vers eten plukken uit de tuin! Zo kun je in bijzondere huisjes slapen tijdens je verblijf in Noord-Holland.

kamperen noord holland

Lekker spelen

Voor kinderen in Geversduin éxtra leuk. De camping heeft natuurgericht kamperen hoog in het vaandel staan en dat merk je onder andere aan de speelfaciliteiten en de activiteiten. Op Geversduin vind je verschillende natuurspeelplaatsen, waar je met grondwater dammetjes en verbindingen kunt maken. De speelfaciliteiten zijn van hout gemaakt en er is veel ruimte om lekker te ontdekken. Samen met het animatieteam ga je naar het speelbos of kampvuur maken.

Restaurant Knoest

Het centrale plein is altijd gezellig druk, bij mooi weer is er een groot terras met uitzicht op een groot speelterrein en springkussen. De ouders kunnen dus heerlijk lunchen terwijl de kinderen veilig spelen. Restaurant Knoest serveert verschillende gerechten met uitsluitend verse, biologische streekproducten.

camping castricum

 

Alle locaties