• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

Camping In het fruit Zuidoostbeemster

Kamperen onder de fruitbomen, op fietsafstand van leuke stad Purmerend én in de bekende Beemster: dat kan bij Camping In het Fruit Zuidoostbeemster!

Over Camping In het fruit:

  • Idyllische minicamping in de Beemster
  • Kamperen tussen oude appelbomen en kersenbomen
  • Prima uitgangspunt voor een bezoek aan Laag Holland, de Beemster en Purmerend
  • Amsterdam is met openbaar vervoer te bereiken
  • Ruimte en rust
camping in het fruit beemster
‘Rijd hier het paadje af en zoek een mooi plekje onder de bomen’

Kamperen tussen fruitbomen

Wat een gezellige plek is dit! Camping In het fruit heeft 22 plaatsen op een groen terrein. Je mag hier letterlijk tussen de bomen kamperen: er staan vele fruitbomen, vele zijn al meer dan 50 jaar oud. Er zijn dan ook geen afgebakende plekjes, je mag zelf een fijn stukje zoeken tussen de bomen. Afhankelijk van de periode in het jaar sta je hier dus tussen de prachtige bloesems. Of je kunt voor het ontbijt een appeltje of wat verse kersen plukken! De bomen geven schaduw, maar als je graag een zonrijke plek hebt is daar genoeg gelegenheid voor.

camping in het fruit beemster
Geen afgebakende plekken maar zelf bepalen waar en hoe je graag wilt staan

Minicamping Beemster

Camping in het fruit is eenvoudig opgezet. Er zijn wat speeltoestellen voor kinderen, maar zij vermaken zich vast ook met de dieren die bij de camping horen. Er wonen bijvoorbeeld kippen en schapen. Er is een lekker veld om te voetballen en zelfs een klimboom! Het sanitair van de camping is eenvoudig, maar compleet én schoon. Wel zo fijn. Het fijne van deze minicamping is zeker ook de prijs: vanaf € 15,00 kun je al terecht met zijn tweeën. Betaalbaar én leuk!

camping in het fruit beemster
Er wonen ook gezellige dieren op de camping

Kamperen in de Beemster

Laag Holland, waar de Beemster onderdeel van uitmaakt, is een heel veelzijdig gebied waar genoeg te zien is voor een leuk weekend of vakantieweek! Vanaf de camping kun je eindeloze fietstochten maken en onderweg dorpen als Middenbeemster, de Rijp, Monnickendam en Broek in Waterland bezoeken. Je kunt heerlijk gaan high tea’en of fruitsap gaan proeven bij een streekwinkel. De leuke stad Purmerend ligt om de hoek, waar je neer kunt strijken op een terras op de Koemarkt of gaat winkelen in vele lokale winkeltjes.

camping in het fruit beemster
Trampoline en daarachter het sanitairgebouw

 

Alle locaties