• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

Lunchroom De Oorsprong Purmerend

Jij aan de koffie, je kindje lekker spelen. Dat kan bij biologische lunchroom de Oorsprong Purmerend!

NB: De Oorsprong is helaas gesloten, maar op dezelfde locatie kun je nu terecht bij Smid Eten en Drinken. Ook leuk voor kinderen! Lees hier meer!

De Oorsprong Purmerend in het kort:

  • Gezond, biologisch en kindvriendelijk
  • Grote speelhoek voor kinderen
  • Veel biologische (lunch)gerechten op de kaart
  • Lekkere homemade taartjes

oorsprong purmerend

Lunchen met kinderen

Zodra je bij de Oorsprong binnenloopt voel je het: hier zijn kinderen echt wélkom! Achterin is een grote speelhoek gebouwd met een kasteel met glijbaan, Lego, poppenhoek en verschillend los speelgoed. Vanaf de tafeltjes daar dichtbij kun je je kindje goed in de gaten houden terwijl je zelf éven bijkomt met een kop koffie. Of ga je voor een frappuccino of sapje uit de slowjuicer?

Voorin kun je rustig even bijkletsen, óók als je niet met de kinderen bent. Ga lekker in de luie stoelen zitten en kies een boek uit de kast. Hier kun je ‘boeken ruilen’, als je zelf een boek uitgelezen hebt kun je deze achterlaten voor een volgende lezer en zelf een nieuwe titel uitzoeken. Altijd een sympathiek en dankbaar concept.

Gezond, biologisch en kindvriendelijk

Dat zijn de kernwoorden bij de Oorsprong. Zo staan er veel verschillende sappen op de kaart, ook in kindermaten. Lekker vers landbrood van een lokale bakker, kruidenthee en goed belegde tosti’s: jummie! Er wordt aandacht besteed aan goede koffie en cappuccino. De taartjes zijn huisgemaakt: de appeltaart is echt een aanrader 😉

Vanzelfsprekend zijn er ruime faciliteiten om jouw kindjes te verschonen of verkleden. De Oorsprong ligt in het centrum van Purmerend en is ook beschikbaar voor het geven van een (bedrijfs)feest. Ook leuk: soms organiseren zij thema (knutsel)middagen voor kinderen.

oorsprong purmerend

oorsprong purmerend

Alle locaties