• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

Camping de Bongerd Tuitjenhorn

Kamperen op ruime groene velden, spelen in Holle Bolle Boom en lekker veel waterpret: dat kan op camping de Bongerd in Tuitjenhorn!

Camping de Bongerd Tuitjenhorn in het kort:

  • Grote camping gericht op families
  • Ruime velden
  • Ook huuraccommodaties
  • Leuk animatieteam en veel activiteiten
  • Inclusief spelen in indoorspeeltuin Holle Bolle Boom
  • In de zomer waterpret in Holle Bolle Buiten en het zwembad
camping de bongerd tuitjenhorn
Ruime velden in het groen
camping de bongerd tuitjenhorn
Vleghel de Egel heet je welkom 🙂

Kindercamping in Noord-Holland

Camping de Bongerd is een echte familiecamping. Het hele gezin vermaakt zich hier omdat er veel wordt georganiseerd. Het terrein van de camping was ooit een appelboomgaard en dat zie je nog terug in de opzet en natuurlijk de oude fruitbomen. Inmiddels is de camping erg gegroeid en is er, naast een groot gedeelte met vaste plekken, een leuke en ruime camping gemaakt met toeristische plekken. Er zijn verschillende velden met (niet omheinde) kampeerplekken. Bijna elk veld heeft een speeltuintje in het midden en er zijn een aantal grotere algemene speeltuinen met trampoline’s, schommels en zandbakken.

camping de bongerd tuitjenhorn

Holle bolle boom

Groot voordeel van de camping is dat je als gast gebruik mag maken van Holle Bolle Boom (een grote indoorspeeltuin) én Holle Bolle Plons (een binnenzwembad met speelmogelijkheden) en Holle Bolle Buiten (het buitenspeelbad en grote speeltuin). Bij elk weertype kun je je hier dus vermaken! Bij Holle Bolle Boom komen ook gasten die niet op de camping verblijven. Het animatieteam organiseert veel activiteiten op de velden en in het eigen theater voor verschillende leeftijden en mascotte Vleghel de Egel doet meestal ook mee.

camping de bongerd tuitjenhorn

De Bongerd ligt in West-Friesland en vanaf de camping kun je leuke fietstochten maken. Schagen ligt vlakbij, een leuke plaats waar je even kunt winkelen én terrasjes kunt vinden! Met de auto ben je binnen 15 minuten op het strand. Ook leuk: ga eens spelen bij park de Goudvis in st Maartenszee!

Zoek je meer campings? In dit artikel geven we 5 tips voor leuke campings in Noord-Holland.

Alle locaties