• Wat wil je doen?

  • Met wie?

  • Waar?

De Jutter Purmerend

De Boffert is nu de Jutter! Ken je de Boffert nog? Dat was een gezellig restaurant op een prachtige plek in Purmerend. In de Weidevenne, bij het groengebied Purmerland. Mijn kinderen speelden altijd lekker in de buitenspeeltuin daar. Na een grote verbouwing is het pand weer open en vanaf nu kunnen we weer terecht! De Jutter in Purmerend is weer een fijn kindvriendelijk restaurant, waar je terecht kunt voor koffie en gebak, lunch, borrel en diner! Lees even mee over de Jutter Purmerend!

de jutter purmerend restaurant weidevenne

Restaurant Weidevenne

De Jutter ligt aan het Weidelandpad, aan de weg richting Purmerland. In het groengebied kun je heel leuk wandelen en ook veel fietsroutes komen langs dit punt. Voor de deur zit immers een fietsknooppunt. Na de Boffert heet het restaurant nu de Jutter en het thema is ‘Texel’. Het restaurant is heel sfeervol aangekleed met veel houten elementen, fijne stoelen en planten. Het lijkt me een fijne plek om bij te kletsen of om op te warmen na een wandeling in Purmerend. Op de tap zit natuurlijk Texels bier, ook zijn er specialiteiten als Texelse gin en een kaasplankje met kaas van het eiland.

De Jutter Purmerend

Ga gauw zelf even op bezoek! Ik denk dat de Jutter een aanwinst is voor Purmerend, wat denk jij? Wanneer ik zelf op bezoek ben geweest, laat ik het je natuurlijk weten! Voor nu kun je op hun Facebookpagina of website kijken.

Alle locaties